Chokladpudding med chiafrön
Jag älskar choklad. Kanske lite för mycket ibland 😉 men då är det bra att det finns nyttigare och hälsosammare alternativ att ta till när sötsuget blir för stort.
Det här är en chokladpudding med chiafrön och som är helt mjölkfri.
Ett toppenbra fredagsmys!
Chokladpudding med chiafrön (mjölkfritt)
2-3 portioner
1 burk/tetra kokosgrädde eller kokosmjölk (jag hade kokosmjölk)
3 msk chiafrön
2-3 tsk kakao (efter tycke)
Ev lite sötströ om man vill
Valfria bär, jag hade frusna blåbär
Rör ihop noga och ställ i kylen, går fint att äta efter nån timme men står sig annars till frukost nästa dag. Om konsistensen är för tjock så rör ner lite vatten, ta nån matsked i taget, tills du får en krämig konsistens.
Jag finns på Bloglovin, Instagram & Facebook!
Gott! Mitt bästa chokladtips är annars mosad avokado, kakao och ev lite honung/sötning. Som chokladmousse men med näring!
Åh, det lät gott!
Min favvo är den Malin tipsar om, såå gott 🙂
Ja, den måste jag testa!