Enkla och mättande kesoplättar
Kesoplättar – goda att äta både varma och kalla!
Ät dem med kvarg och bär, gärna ljumma
Ät som vanlig frukostmacka
Ät som varma mackor
Ät dem som de är med smör på
Ät som pizza
Ät med pesto
Jag gör alltid en stor laddning och förvarar dem i kylen.
De håller upp till en vecka i kylen.
Kesoplättar i ugnen
500 gram keso
4 ägg
1 msk fiberhusk
1 1/2 krm salt
Mixa allt, låt svälla nån minut. Klicka ut på bakplåtspapper, 12-15 stycken beroende på hur stora du gör dem, och grädda i ugnen ca 20 minuter på 175 grader.
Dom är så goda. Brukar också göra dessa, men nu var det länge sedan. Tack för påminnelsen 🙂
Vassego 🙂
Det här såg spännande ut! Dessa ska jag prova göra 🙂
Ja, gör det! Jättegoda! 🙂