Till frukost – kokosyoghurt
En ny frukostfavorit hos mig är kokosyoghurt.
Jag äter vanlig yoghurt också men får ibland ont i magen av för mycket mjölkprodukter.
Därför testar jag mig fram i frukostdjungeln för att hitta andra varianter som passar och som jag mår bra av att äta.
Kokosyoghurt är mjölkfritt och snällt mot min mage.
Kokosyoghurt är ingen riktig yoghurt, men ett gott och bra alternativ tycker jag.
Det går också fort att göra och få fram på frukostbordet.
Så här gör du!
Ta en förpackning kokosgrädde, i affären står kokosgrädden i den asiatiska hyllan.
Det finns många sorter att välja på men jag föredrar Garant, som finns på Hemköp, eller ICAs egna och gärna den ekologiska.
Ta bara det tjocka och gräddiga i förpackningen, mixa med stavmixer tillsammans med bär.
Jag äter mycket blåbär för det har jag fullt av i frysen.
Släng i lite sötningsmedel om du vill.
Om du tar en hel förpackning/burk kokosgrädde så räcker den gott till två portioner.
Mixa krämigt och servera med lite bär på toppen.
Supergott och jag håller mig mätt hela förmiddagen!